Turistični delavci s »punklom« dobrot odkrivali jekleno umetnost

(0 komentarjev)

Poglejte si nekaj utrinkov iz demonstracijskega dneva za turistične delavce s predstavitvijo priročnika za vodenje po razstavi in kulturno-gastronomskim doživetjem piknika na Formi vivi Ravne!

V petek 25. 5. 2018 ob 10.00 uri smo na Ravnah na Koroškem organizirali demonstracijski dan za turistične vodiče, organizatorje potovanj, lastnike hotelov in druge turistične delavce  s predstavitvijo kulturno-turistične ponudbe razstave na prostem Forma viva Ravne.

Udeleženci so v muzejskem razstavišču na gradu Ravne spoznali razvoj razstave v sodoben kulturno-turistični proizvod, poti vodenja za kolesarje in pohodnike ter prejeli izdelane priročnike s scenarijem turističnega vodenja po razstavi.

Z 2-urnim demonstracijskim vodenjem med skulpturami smo udeležencem predstavili zanimivosti skulptur, družinsko kolesarsko pot in uporabo multimedijske aplikacije z digitalnim vodičem. Demonstracijski dan smo zaključili s predstavitvijo gurmanskega dela doživetja Forme vive Ravne: udeleženci so preizkusili unikatne »punkle« (cule), ki so individualnim turistom ali večjim skupinam, skupaj s koroškimi kulinaričnimi dobrotami, na voljo v obliki turističnega proizvoda Piknik na Formi vivi Ravne.

Projekt je nastal s podporo Lokalne akcijske skupine Mežiške doline, Občine Ravne na Koroškem in Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v sodelovanju s partnerji: komunikacijsko agencijo Yootree, Občino Ravne na Koroškem in Koroškim pokrajinskim muzejem.

Nazaj

Dodaj komentar

Z obiskom in uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo tehnologije piškotkov (cookies). VEČ