Vabljeni na kulturno-turistično avanturo po Formi vivi Ravne

(0 komentarjev)

Odslej na Ravnah na Koroškem turistom, turističnim vodičem, agencijam in organizatorjem potovanj nudimo inovativen turistični proizvod ter edinstveno kulturno-turistično doživetje: piknik na Formi vivi Ravne!

Skulpture iz jekla in železa, ki jih svetovno priznani umetniki skupaj s Koroškimi mojstri železarstva na devetih mednarodnih kiparskih simpozijih Forma viva ustvarjajo že 50 let, bogatijo arhitekturno podobo mesta Ravne na Koroškem in okoliških krajev.

Dovolite, da vam predstavimo zanimiv program doživetja Forme vive Ravne z unikatno culo dobrot in piknikom na Formi vivi, ponudbo ogledov za kolesarje, stalno razstavo o Formi vivi in multimedijsko aplikacijo z digitalnim vodičem ter zanimivostmi o skulpturah.

Zato vas v petek 25. 5. 2018 ob 10.00 uri vljudno vabimo v muzejsko razstavišče na gradu Ravne, Na gradu 2, Ravne na Koroškem.

Na dogodku boste spoznali zgodbo Forme Vive Ravne, predstavili vam bomo družinsko kolesarsko pot ob skulpturah Forme vive in vas popeljali na voden ogled skulptur, ob katerih boste uživali v dobrotah iz »cule« Gostilne Lečnik. Vsi udeleženci boste prejeli tudi predstavitvene brošure za uporabo v svojih turističnih dejavnostih.

Prisrčno vabljeni.


Projekt je nastal s podporo Lokalne akcijske skupine Mežiške doline, Občine Ravne na Koroškem in Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v sodelovanju s partnerji: komunikacijsko agencijo Yootree, Občino Ravne na Koroškem in Koroškim pokrajinskim muzejem.

Nazaj

Dodaj komentar

Z obiskom in uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo tehnologije piškotkov (cookies). VEČ